Григор Димитров не скри разочарованието си от загубата от Кайл Едмънд,

...
Григор Димитров не скри разочарованието си от загубата от Кайл Едмънд,
Коментари Харесай

Гришо: Боли, но така трябва да бъде!

Григор Димитров не скри разочарованието си  от загубата от Кайл Едмънд, която постави завършек на присъединяване му на Australian Open.
Ето какво сподели Гришо директно след края на дуела:
"Кайл заслужаваше да завоюва. Той работи доста последните месеци. Аз поемам цялостна отговорност за моята игра през днешния ден. Няма смисъл да приказвам за нещата, които направих неверно, тъй като става дума за него. Той е спечелилият ".

"От първия ден тук не играя добре. Отне ми доста работа, с цел да изиграя един порядъчен мач. Бях удовлетворен, че намирах метод, само че зад кулисите, това, което правех, с цел да се усещам по-добре на корта, ми лиши доста сила. Няма значение какъв брой съм добре физически, мисля, че и душевен бях малко изтощен. С всеки идващ мач се изтощаваш. Днес беше един от тези дни, в които не открих метод. Има такива дни ".

Разочарован съм. Така се усещам. Боли, само че и по този начин би трябвало да бъде. В момента не би трябвало да мисля преждевременно. Трябва да си дам два дни отмора и по-късно да проучвам целия ми престой в Австралия.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР